top of page

Välkommen till vår nya webbsida!


Vår förra webbsida har kört fast och var lite föråldrad. Denna webbsida är helt up to date och mer dynamiskt och smart phone vänlig.

I blogg sektionen kommer vi att skriva olika saker, såsom tips & råd, stora projekt, mm.

Kärleken till klassiska bilar, särskilt Bubblan kom redan vid 10 års åldern. Formen tilltalar många barn och som Bubbla ägare får man vänja sig vid leende och vinkande barn. Intresset för Mini kom lite senare när min mamma hade en Mini Mayfair. Den servades av en Mini specialist i mitt hemland Holland. Jag började jobba där 1991 tills jag flyttade till Sverige 2006.

År 2010 öppnade jag Klark Classic Cars, en blandning av nostalgi och högkvalitets arbete på classic Mini.

Kunskapen om dessa veteranbilar försvinner i takt med dem gamla hederliga mekaniker som pensionerar sig. Men hos KCC finns dessa kunskapen kvar, dock i uppdaterad form. Vi kan allt från att läsa och radera felkoder på insprutnings Minis (1992-2000) till att renovera växellådor.

Säsongerna i Sverige är mycket tydligare än i länder i mellan och södra Europa, så att de allra flesta veteranbilar i Sverige går i vinterförvaring på slutet av hösten. Det betyder att på sommaren finns det mer jobb än vi kan hantera, medan på vintern blir det mycket lugnare.

Vi uppmanar kunder som behöver vanlig service och vanliga reparationer på våren/sommaren att boka i god tid. Det kan finnas en 2 eller 3 månaders väntetid mitt i säsongen.

Behöver du större och mer komplicerade jobb på din bil, såsom delrenoveringen, stora svetsjobb, etc., bok då en tid till sen höst eller vinter. Då kan vi erbjuda ett förmånligt paketpris, istället för att betala för varje timme, som blir oftast orimligt dyrt.

Till sist vill vi tacka följande fantastiska människor som har gjort en enorm insats för KCC:

Östen Brunnelöv

Lennart Hannu

Thorsten Söderlund

Mats Nilsson

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page